Što

Marketing kroz društvene mreže 

Marketing kroz društvene mreže može biti jednostavan, ako znaš što radiš!

Glavna uloga društvenih mreža mora biti komunikacija s potencijalnim klijentima zainteresiranim za Vaš proizvod ili uslugu. Druga je komunikacija sa širom publikom koja nije informirana o onome što Vi nudite. Od 10 glavnih faktora koji utječu na organsku poziciju u rezultatima pretraga na tražilici Google, njih 7 se tiče marketinga putem društvenih mreža (istraživanje). To znači ako ste neaktivni ili slabo aktivni na društvenim mrežama, manje ćete se pojavljivati među prvim stranicama u rezultatima pretraga.

Društvene mreže Vam pružaju mogućnost dostizanja publike u izrazito velikim brojevima, za relativno mali budžet u usporedbi s cijenama promidžbenih minuta na TV-u i radio postajama. Pored toga, marketing kroz društvene mreže omogućuju Vam ciljanje određene publike, kako geografski, tako i demografski i prema interesima.

Marketing

Izrada sadržaja

Upravljanje


Nemojte propustiti priliku

Ako je ikada postojala “zlatna groznica” marketinga putem društvenih mreža onda je to danas. S cijenama za 1000 impresija (impresija = jedan čovjek vidio oglas) koje se kreću od min. 0.50$ ovisno o postavkama, oglašavanje nikada nije bilo jeftinije. Iskoristite ovu priliku dok još možete, jer cijene rastu svake godine, kako se tržište seli s novinskog i TV marketinga na online marketing.

Posebna kategorija unutar društvenih mreža su influenceri. Putem njih dobivate mogućnost organskog plasmana proizvoda i elegantnog zaobilaska “reklamne sljepoće” koja se javlja kao problem tradicionalnih oglasa.

Cijena vođenja društvenih mreža

Cijene su fiksne za postavljanje pojedine društvene mreže i kreću se od 500kn s PDV-om za Facebook stranice pa na dalje.

Vođenje stranica ovisi o ciljevima i željama klijenta. Npr: 7 kreativnih objava tjedno s tekstom i slikom za period od mjesec dana košta 800kn s PDV-om.

Za detaljnije cijene i informacije o uslugama za pojedine društvene mreže  pošaljite nam upit i sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.