Grafički Dizajn

Dizajn Brošure

Medijski proizvod kratke forme koji sadrži jednostavni opis Vašeg proizvoda ili usluge s kojim se prezentirate.


Dizajn Časopisa

Kod izdavanja časopisa, glavna je misija zainteresirati čitatelja sadržajem i izgledom proizvoda. Pomoći ćemo Vam urediti strukturu i oblikovati formu Vašeg časopisa.


Dizajn Knjige

Sadržaj knjige mora se reflektirati kako na naslovnici tako i u dizajnu unutrašnjih stranica. Prepustite nam svu brigu oko detalja koji Vaš proizvod čine boljim.


Dizajn Plakata

Plakat je komunikacijsko sredstvo koje prolazniku treba omogućiti dobivanje informacije o usluzi u samo nekoliko sekundi.


Primarno nam je razviti kvalitetnu strukturu vizualne komunikacije, kako bi se jasno i privlačno predstavili željenoj publici.

Vizualni identitet

Analiziramo trenutni identitet poduzeća i u skladu s ciljevima postavljamo sve potrebne smjernice za uspješnu vizualnu komunikaciju Vašeg proizvoda ili usluge.

Konzistentnost je jedna od temeljnih značajki uspješnog brenda. Stvorit ćemo Vam pametno rješenje koje će funkcionirati na svim tipovima promotivnih materijala u budućnosti vašeg poslovanja.

Radi jednostavnosti komunikacije i širenja svjesti o poduzeću, izrađujemo knjigu standarda sa svim potrebnim elementima. Knjiga standarda Vam olakšava poslovanje i ostavlja dojam organiziranosti, strukturiranosti i profesionalnosti u Vašim budućim poslovnim interakcijama.