Digitalni marketing

Što nudimo?

Poduzetnici se često pitaju: “Kako se oglašavati na internetu?” Došli ste na pravo mjesto. Mi smo agencija za digitalni marketing i nudimo usluge izrade i postavljanja oglasa na internet u marketinške svrhe. Ispod pročitajte koje usluge digitalnog marketinga nudimo i slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije.

Marketing kroz društvene mreže

Facebook – s 1,32 bilijuna korisnika dnevno, marketing preko Facebooka može činiti čuda za Vašu prodaju. Facebook marketing idealan je izbor ako prodajete robu koju želite predstaviti ciljanoj publici, podignuti svijest o svojem brendu ili utjecati na odluke pojedinaca.

Instagram – je idealno rješenje za sve vrste modnih i umjetničkih poduzeća koja mogu vizualno privlačno predstaviti svoj proizvod. S preko 55% ljudi između 19-29 godina koji koriste Instagram na dnevnoj bazi, prikladan je za svaki brand koji cilja mlađu publiku.

YouTube – Vam pruža mogućnost prikazivanja video reklame koja dostiže broj gledatelja višestruko veći nego nacionalne TV postaje. Nemojte propustiti ovu jednistvenu priliku!

Pročitaj više

Plati po kliku marketing (PPC)

Google Ads – idealno rješenje za poduzeća koja nude usluge tipa: stolarske radnje, staklari, servis za čišćenje, javne biljžnike i sl. Google Adwords kampanja Vam može povećati prodaju već sljedeći dan. 90% korisnika interneta vidi Google Ads oglas, a efektivniji su 50% od organskog prometa. Odličan je za podizanje svijesti o brendu, remarketing i usko ciljanje publike.

BingAds – je prikazivačka mreža Bing tražilice. Nemojte propustiti ovaj segment tržišta kao većina oglašivača. Ostvarite prednost nad konkurencijom i obuhvatite dodatni promet s tražilica.

Pročitaj više

Istraživanje

Istraživanje i razumijevanje Vaše publike je temelj kvalitetne komunikacije krzo digitalni marketing. Mi koristimo istraživanje tržišta kako bi smislili nove načine komunikacije s ljudima.


 • Definiranje brenda poduzeća
 • Identifikacija publike
 • Segmentacija publike
 • Istraživanje konkurencije
 • Otkrivanje neiskorištenih tržišta

Strategija

Zahvaljujući identifikaciji publike i definiranju brenda poduzeća u mogućnosti smo izraditi inovativnu strategiju pristupa tržištu u marketinške svrhe.


 • Analiza i prilagodba trenutne marketinške strategije
 • Izrada kratkoročne i dugoročne marketinške strategije
 • Za male i velike budžete
 • Moderna i jednostavna rješenja

Dizajn

Dizajniramo vrhunske vizualne elemente za sve moguće vrste potreba promidžbe i propagande prilagođene kulturi Vašeg poduzeća i grani gospodarstva.


 • Vizualni identitet
 • Dizajn promidžbenog materijala
 • Izrada logotipa
 • WEB i grafički dizajn
 • Vizitke, memorandumi, plakati i drugo

Upravljanje

Analiziramo rezultate marketinške kampanje i konstantno prilagođavamo njene dijelove ovisno o rezultatima digitalnog oglašavanja.


 • Upravljanje kampanjom
 • Analiza rezultata i optimizacija materijala
 • Redovita tjedna/mjesečna izvješća
 • Upravljanje budžetom
 • Transparentno, ciljano i koncizno

Ostale usluge

Optimizacija sadržaja web stranice je osnova za dostizanje željene pozicije na stranici rezultata pretraživanja preko tražilica.

Nudimo usluge SEO optimizacije. Istraživanje ključnih riječi i pojmova relevantnih uz Vaše poslovanje, pisanje tekstova i sukladno uzdizanje u organskim rezultatima pretraga. SEO je ključni alat svake kvalitetne digitalne marketing strategije. Bez njega je skoro nemoguće postizanje dobrih rezultata u organskim rezultatima pretraga.

Pri izradi e-mail kampanja prvotno se fokusiramo na kvantitativno i kvalitativno zadovoljavajuću bazu korisnika. Izrađujemo vlastite baze e-mail adresa za klijente ili se koristimo njihovim gotovim bazama.

Tanka je granica između e-mail poruke koja završi u SPAM mapi i one koju korisnik primi normalno. Za izbjegavanje tog čestog problema, koristimo software MailChimp, koji zaobilazi razna ograničenja e-mail pružatelja.

Kako bi e-mail marketing i kampanje koje izrađujete i šaljete bile efikasne, bitan je ciljani i koncizni copywrite i vizualno privlačni dizajn. Mi Vam pružamo mogućnost odabira potpune usluge ili da dijelove e-mail marketing kampanje odradite interno (u kojem slučaju ne odgovaramo za uspješnost cijele kampanje).

Odnosi s javnošću podrazumijevaju upravljanje širenja informacija između pojedinca, poduzeća ili udruge i javnosti. Cilj kvalitetnih odnosa s javnošću je informiranje javnosti, potencijalnih klijenata, investitora, zaposlenika i partnera te u konačnosti ih uvjeriti u pozitivne aspekte Vašeg proizvoda, usluge, pokreta ili vodstva.

Za Vas preuzimamo pisanje novinskih članaka, komunikaciju s novinskim agencijama, organizaciju intervjua, upravljanje društvenim mrežama i sve druge radnje koje uključuju komunikaciju s vanjskim svijetom.

Kultura Vašeg poduzeća/udruge ili Vas samih nije onakva kakvu je javnost percipira? Ne brinite! Radimo spinove na sve moguće teme, tako da javnost prima informacije onako kako Vama odgovara. Nemojte dopustiti da jedan gaf ili nesretni slučaj kroji ostatak Vaše sudbine. Kontaktirajte nas još danas i s pouzdanjem prepustite javno mnijenje nama.

Copywrite podrazumijeva pisanje, lektoriranje, oblikovanje postojećih i uređivanje budućih tekstova za objave kroz određene platforme u marketinške svrhe. Cilj tih tekstova je povećanje svijesti o brendu, usluzi, pojedincu ili udruzi i u konačnosti navesti pojedinca ili grupu na određenu radnju.

Smišljamo i pišemo: slogane, natpise za reklamne panoe, tekst za brošure i kataloge, tekstove pjesama, novinske i članke za magazine, e-mail kampanje, skripte za TV i radio, objave za društvene mreže i sve druge vrste tekstova za marketinške alate i kanale.

Jedna od zanimljivih statistika koja ukazuje na bitnost odabira riječi i rečenica je razlika do 500% u posjećenosti stranice koju je imala web stranica “Wired” s obzirom na promjenu samog naslova istog članka (istraživanje). Čini se da već i sami naslov objave može bitno utjecati na privlačnost i time potencijalnu viralnost.

Video – smišljamo, snimamo i editiramo video materijal sukladno budžetu klijenta. Imamo više vrsta opreme na raspolaganju, te ljude strastvene u video produkciji. Nemojte propustiti priliku izraditi svoj viralni spot za 21. stoljeće.

Foto – snimamo fotografije za raznolike prilike profesionalnom opremom. Obrađujemo iste u PhotoShop-u i GIMP-u po želji klijenta. Želite profesionalnu naslovnu fotografiju? Kontaktirajte nas odmah!